Blijf verzekerd en laat je schoorsteen reinigen

Blijf verzekerd en laat je schoorsteen reinigen

Voor de brandverzekering is het van belang dat je schoorsteen op regelmatige tijd wordt onderhouden. Voor installaties met gas moet dit om de twee jaar gebeuren voor elke andere aard jaarlijks, dit om in orde te blijven met de brandverzekering indien er eventueel schouwbrand zou uitbreken.

schoorsteenvegen met het rodtech systeem

Wij maken gebruik van het rodtech systeem voor het schoonmaken van je schoorsteen dit gebeurd van binnenuit. Het schoorsteengat wordt zorgvuldig afgedicht dit voorkomt dat er stof en vuil in de woning komt. Met sweepers bevestigd op stok en deze op hun beurt bevestigd op een accuboormachine wordt er van beneden uit naar boven geveegd. Eens de sweeper de top heeft bereikt wordt er opnieuw van boven naar beneden geveegd. Door de rotatie van de sweepers en de op en neergaande beweging ben je dan ook verzekerd van een kwalitatieve schoonmaak van je schoorsteen

Voor en na

Blijf in orde met je verzekering en laat ons je schoorsteen kuisen.

Maak nu een afspraak

Glanzende ramen zonder strepen

Wij gaan op de traditionele manier te werk. Door jouw ramen en bijhorende omlijsting met de hand te reiningen zonder het gebruik van osmose, want dit veroorzaakt strepen. Op deze manier garanderen we je de beste kwaliteit.

Maak nu je afspraak